Termék

Segítünk, hogy játék legyen a tanulás!

Babajelek tanulása hasznos és nagyon szórakoztató. Varázslatos az, ahogy gyermeked betekintést enged saját kis csodavilágába, amelyről eddig nem sokat tudtál. Az OkosKezek termékek segítenek kihasználni és megérteni a mindennapokban és gyermekedben rejlő lehetőségeket, még szórakoztatóbbá téve az együtt töltött időt. A kártyák illusztrációi viccesek és kedvesek, motíválóak a gyermekek számára, használatuk pedig egyszerű minden felnőttnek! Ezekkel a kártyákkal egyszerre öröm és játék a tanulás!

Első csomagunk 25 jelelő kártyát tartalmaz a baba első jeleivel: ételek, érzések, állatok és családtagok körüli jelekkel. Az ábrák színesek, hogy megragadják gyermeked figyelmét. A kártyák egyik oldalán az ábrát, a másik oldalon a babajelet találod, alatta magyarázószöveggel. A kártyák mérete 9X12 cm.

Az Első Jelek csomag tartalma: cica, kutya, hol, kérem, köszönöm, boldog, aludni, fürdés, még, készen vagyok, fáj, anya, apa, pelenka, szomjas, forró, hideg, enni, inni, víz, labda, baba, könyv, tej és játsszunk babajelek.

Tipp a használathoz: nézzétek meg együtt a képet, beszélj róla egy kicsit. Ezután mutasd meg a jelet gyermekednek és mondd ki a szót többször, hogy összekapcsolhassa a szót, a jelet és a jelentést. A dobozban még több tippet találsz majd.

Kinek ajánlott még a jelelő kártya?

Ha gyermeked bölcsődés vagy a nagyszülők vigyáznak rá napközben, a kártyacsomag a legjobb ajándék. Nemcsak bevonod őket kisbabád oktatásába, de a kártyákkal leegyszerűsödik ez. Csak vidd ezt a csomagot magaddal és kérd meg őket, hogy használják a jeleket gyermekeddel.

Vásárlók véleménye:

„Megérkeztek a kártyák, aranyosak a képek és érthető a hátoldal is! Az első jelek a TEJ, ALUDNI, FÜRDÉS, ENNI lesznek:) aztán majd sorra a többi.” Márti

A kártyacsomag ára: 1100 Ft.    

(Ha az alábbi megrendelőlap kitöltése nem sikerült, kérlek küldj emailt az info@okoskezek.hu címre!)
FONTOS: az ajánlott postaköltség 495 Ft-ra változott. Az utánvét aktuális árát rendelésed után megírom.

MEGRENDELEM© OkosKezek.hu 2008 | Minden jog fenntartva! | Készítette: www.bencsikrajmund.hu